Καφφέ – Πράντζου Μένη

Γεννήθηκε στην Καρδίτσα το 1953. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών από το 1971 έως το 1977. Ειδικεύτηκε στη Μικροβιολογία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών. Εργάστηκε σαν ελεύθερη επαγγελματίας με επιτυχία στην Καρδίτσα από το 1983 μέχρι το 2003.

Είναι ιδρυτικό μέλος της εταιρίας μας, επιστημονική υπεύθυνος και βρίσκεται στο τιμόνι της από την ίδρυσή της σαν Πρόεδρος του ΔΣ.

 

 

Αγγέλου Δημήτρης

Γεννημένος στην Ιτέα Καρδίτσας το 1952, σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Νάπολη (Ιταλία), όπου και αποφοίτησε το 1979. Έλαβε την ειδικότητά του στη Μικροβιολογία στο Ιπποκράτειο Νοσ. Αθηνών. Απο το 1989 και έως το 2003 διατηρούσε διαγνωστικό εργαστήριο στην Καρδίτσα.

Ιδρυτικό μέλος της εταιρίας μας, αντιπρόεδρός της από το 2003 και αναπληρωτής επιστημονικός υπεύθυνος του διαγνωστικού εργαστηρίου βιολογικών υλικών.

Ίδρυση Έρευνας και Υγείας

Η Έρευνα και Υγεία Ιατρική Α.Ε. ιδρύθηκε στις αρχές του 2003 ως αποτέλεσμα μακροχρόνιου σχεδιασμού των ιδρυτών της. Προέκυψε από τη συνένωση των δύο ατομικών επιχειρήσεων – μικροβιολογικών εργαστηρίων. Υπήρξε η πρώτη Ιατρική Α.Ε. συμβεβλημένη με τον ΟΠΑΔ και τα λοιπά ταμεία.

Στη μικρή αυτή περίοδο λειτουργίας της εταιρίας μας, η εμπιστοσύνη των γιατρών και του κόσμου της Καρδίτσας δικαίωσε το όραμά μας.